注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

邡芳博客

相识是缘、珍惜缘分、开心每一天!

 
 
 

日志

 
 

辣腊健康咯问题浪《自己比老天爷有用》(下)  

2013-01-13 16:35:00|  分类: 健康论坛 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
拉拉健康问题浪《自己比老天爷有用》(下) - 邡芳 - 邡芳博客
    家庭勿和睦、就老会得生毛病咯。
   拧咯各种疾病70%是来之于家庭,人群中50%癌症来至于家庭,侬刚一刚屋里厢环境重要勿重要?迪格说明屋里厢环境侠起重要啦!
   辣腊屋里厢千万勿好“小吵天天有”“大吵三六九”不过鞋勿可以有咯死气神神“半个号头鞋没么“一句闲话”迪能拧要“闷塞咯”。
  曾经有一篇报导; 刚离婚咯拧、丧偶咯拧寿命才略微偏短,迪格有科学依据、因为孤独比贫穷还来得可怕,夫妻恩爱咯长寿、夫妻健在咯长寿,孤独咯拧容易出问题、鞋容易短寿,迪格是普遍咯规律。那能挪屋里厢搞了和和睦睦,迪格也是一门学问啦!
   阿拉每个家庭要做好四个问题;第一首先要尊敬长辈、第二教育好小囡,第三要处理好婆媳关系、第四鼎鼎重要,夫妻要恩爱、迪格是核心。
  夫妻那能恩爱?要做到“八互”互敬、互爱、互信、互帮、互勉、互慰、互让、互谅。拧才有个性咯,才有眼缺点,阿拉常常要提醒自己;算了,唔要让让伊,只要伊开心就可以了。
  阿拉再要讲一句、对自己咯爱拧千万要记牢;勿是年纪轻咯辰光爱伊,等辣年纪老咯辰光要更加爱伊,健康咯辰光要爱伊,等伊生仔毛病成辰光要更加爱伊、勿仅仅爱伊咯优点、鞋要爱伊咯缺点。
  用脑子吃饭保健康
  每一日要健康生活;要做好七样事体,第一一定要吃好三顿饭;第二,一定要困好八个钟头觉;第三,每天要坚持半到一个钟头锻炼;第四,每天要笑30分钟;第五老特别咯、每天一定要会得大便。拧勿好只管一头、勿管亦面一头,迪格才是自然咯、 如果撒勿出硬颈并也勿来三咯。第六,要忒爱拧搞好关系;每日忒伊讲三句《伊欢喜听咯闲话》侬忒老婆关系搞勿好么,咯么侬是啥个事体鞋弄勿成功,当然老婆鞋要忒老公搞好关系,第七,勿吃香烟、勿酗酒。
     健康要从每一天开始,每天健康、才会得一生健康。一定要记牢迪格几句闲话、吃得落喝的落勿健康、会得吃会得喝才会得健康,瞎吃八吃要遭殃。“用肚皮吃饭求温饱”、“用嘴巴吃饭讲享受”,用脑子吃饭保健康。要做到;“皇帝咯早饭',"大臣咯中饭”“叫花子咯夜饭”。
    红薯是世界浪鼎好食品
   阿拉一定要记牢一个原则;吃植物性咯东西,一定要占70%--80%,动物性咯东西,只好占20%---30%。
    阿拉现在咯拧怯怯相反了,所以交关毛病才出来了,营养过甚肥胖病、糖尿病、通风、脂肪肝等----毛病来了。阿拉每天勿好勿吃蔬菜,勿吃水果,现在有交关小囡勿吃蔬菜只吃荤菜,还有老多拧没么吃水果{尤其是男拧)习惯。阿拉要记牢、一天二到四种水果,三到五种蔬菜,综合抗癌,保护心脏,迪格是21世纪新咯营养法。
   山芋《红薯》是世界上鼎好食品,日本曾经是癌症最多国家,为了减少癌症、,日本拧想了交关办法,才没么效果,到后来伊拉慢慢交寻到了,伊拉挪所有蔬菜做了筛选,选了20种抗癌蔬菜熟山芋“红薯”生山芋“红薯”是第一号,第二号是抗癌蔬菜,抗癌咯、保护心脏咯、软化血管咯,通大便咯通通离勿开迪格二样“山芋”忒蔬菜。
   珍惜生命!从现在开始请阿拉“养成良好咯生活习惯”!
拉拉健康问题浪《自己比老天爷有用》(下) - 邡芳 - 邡芳博客
       健康是第一、其余一切才是零。
                 只有拥有健康第一
    在拥有其他拥有咯诸如好工作、事业、生活等等---迪滴0
    就会变成100、1000、100000了。
   只要拥有了健康迪格1,其他侬拥有咯越来越多咯伊咯0
                侬就会得越来越幸福美满了!
  评论这张
 
阅读(188)| 评论(39)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017